The Dutch Blog

‘FIFA 17’ FUT Transfer Market Tips Guide

De Premier League verdediger handel methode FUT 17

De Barclays PL is de meest populaire league in Ultimate Team 17. Dit betekent dat er is een heleboel actie gaande is in de transfermarkt. De verdediger van de BarclaysPL trading methode is een echt eenvoudige methode om een heleboel munten verdienen.

Ga naar de transfermarkt en selecteer kwaliteit > goud, positie > verdedigers, League > Barclays PL. In de prijzen tabblad: Set kopen nu max prijs tot 400 van 450. Druk op de zoekknop. U ziet een paar spelers vermeld omhoog. Deze spelers direct kopen. In de prijsstelling tag selecteren als er geen spelers te koop zijn, min prijs. Stel demin prijs op 150 en opnieuw zoeken. Herhaal die deze actie en je zult het vinden van spelers.

Na het kopen van sommige BPL spelers door de spelers opnieuw te verkopen. Selecteer de nu kopenprijs van 550/600/650 (afhankelijk van de dag, in het weekend spelers duurder zijn). U zult gemakkelijk de spelers met winst verkopen binnen een uur. FIFA 17 Ultimate team Hack

Overgedragen speler kaarten

fifa 16 transfered player cards

Tijdens de zomer en winter brengt periode EA nieuwe kaarten van de speler uit spelers die naar een nieuwe club verplaatst. De kaarten van die speler zijn echt populairen waardevol. Wanneer een speler wordt verplaatst naar een nieuwe club (bijvoorbeeld Falc√£o op de foto) zal een nieuwe kaart van de speler worden uitgebracht in FUT17 zo goed. Dit heet een ‘overgedragen speler Card’. Uiteraard zijn de kaarten hij veel meer waard dan de oude kaarten. Wanneer het kopen van een speler is het belangrijk om te controleren welke kaart u koopt (oud of nieuw club).

De off line ontwerp spelen in FUT 17 verdien verhandelbare Items!

Veel FUT spelers weten dit niet maar spelen de off line ontwerp is een goede manier om goede packs en munten verdienen. Net als de online ontwerp hebt u Fifa punten of 15.000 Fifa munten te gebruiken. Selecteer uw moeilijkheden en speel. Het isbelangrijk om te kiezen een moeilijkheid die u garandeert te bereiken van de finale.Winnen of verliezen van de finale krijgt u de beste packs. De meeste van de tijd depacks krijg je een waarde ongeveer 25.000 tot 35.000 hebben duizend munten. En de items die u ontvangt alle verhandelbaar zijn. Dus als een goede spelers trekken van of het trekken van sommige goede objecten waarin je bent op winst gegarandeerd. Astuce FIFA 17

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *