The Dutch Blog

Air Compressor Buying Guide

hack games
Die middenweg tussen prestaties en waarde te vinden is van essentieel belang richting blij met uw aankoop.
Eerste ding om te onthouden als u uit op het kopen van een luchtcompressor is dathoewel ze uiterst eenvoudige machines zijn, er zijn veel verschillende soorten om uit te kiezen. Aan de ene kant je niet wilt kopen een luchtcompressor die niet kan uitvoeren van de projecten die u van plan bent om het te gebruiken voor en op de andere u zeker niet wilt investeren op een systeem dat gaat weg over boord op prestaties u nooit hoeft. Die middenweg tussen prestaties en waarde te vinden is van essentieel belang richting blij met uw aankoop. Door het gebruik van deze kopen gids zalu zitten kundig voor bepalen welke luchtcompressor gaat precies past bij uw behoeften tegelijkertijd nog steeds dat zult u uw investering later geen spijt.
Het soort luchtcompressor moet u is gebaseerd op wat u van plan bent te gebruiken voor. Air Compressor Guide

Persoonlijke/licht gebruik

Luchtcompressoren maken grote huis houden van hulpmiddelen. Ze vullen sport ballen voor de kinderen, fiets en auto banden, en kan zelfs macht sommige hulpmiddelen van de lucht. Ze in die verklaring is sleutelwoord “enige” hulpmiddelen van de lucht. Met een lichtgewicht draagbare luchtcompressor kunt u verwachten om de macht van de meeste lucht borstel of brad spijkermachines te kunnen. Een persoonlijkeeenheid kan ook kleinere auto en vrachtwagen banden te vullen. De grote plus hieris waarde. Ze zijn relatief goedkoop terwijl stilstaand met vermelding van de eigenaar enkele geweldige tools om mee te werken. De keerzijde is dat ze nemen tijd om te vullen met lucht vanwege de kleinere pompen die het comprimeren. Ze zijn onderhoudsarm, omdat zij geen olie vereisen, maar dit betekent ook dat zij zullen luider,minder macht hebben, en moet vaker worden gevuld.

 

Professional/matig gebruik
Als u een aannemer of plan uw systeem gebruiken voor meer dan de gemiddelde gebruik in huis of hobby. Dan is een luchtcompressor professionele kwaliteit de weg te gaan. Met professionele kwaliteit macht kunt u verwachten om alle lucht hulpmiddelen gebruiken, beschikken over een voldoende capaciteit tot laatste uur zonder frequente lucht compressies te kunnen en met een aantal… de mogelijkheid om meerdan één persoon gebruiken op een moment.

 

Industriële/Extreme gebruik
Als u nodig hebt een constante aanvoer van ernstige macht, en de mogelijkheid ommeer dan één set van hulpmiddelen van de lucht die simultaan werken, dan is een luchtcompressor industriële kwaliteit wat u zoekt. Je krijgt wat je betaalt voor met luchtcompressoren en deze eenheden pak veruit de meeste macht.

 

Persoonlijke luchtcompressoren

Aanspanners
Aanspanners zijn goed voor het houden van de bandenspanning van uw voertuigenop een optimaal niveau. Dit verbetert uw gas kilometers, dat u geld en routinematige verplaatsingen naar benzinestation luchtpompen bespaart. Dus, is het zinvol om een inflator in uw kofferbak of in de garage. Immers, wie echt wil maken van een extra stop naar het tankstation op de weg naar werk? Aanspanners gemakkelijk te dragen, goedkoop en licht werk zoals sport ballen, fiets banden en zelfs auto banden kunnen verwerken als u het niet erg wacht een paar minuten om te bereiken van de juiste druk.

 

Pannenkoek compressoren
Pannenkoek compressoren zijn populair bij hobby-ists omdat ze genoeg kracht hebben om hulpmiddelen van de kleine lucht, zoals lucht borstels en nietmachines lopen. Deze eenheden dragen een gemiddelde hoeveelheid lucht en draagbaarheid samen met genoeg druk om meer dan de gemiddelde licht werk bieden. Deze eenheden zijn olie-minder en hebben geen gordels, waardoor weinig tot geen onderhoud,maar op de keerzijde kunnen zij luid genoeg om de baby wakker.

 

Dubbele Stack compressoren
Twin-stack compressoren hebben dubbele luchttanks die in het bezit van meer lucht en dus is er minder tijd tussen compressies. Als u een DIY-er bent, zal een twin-stack compressor een goede keus zijn. Ze hebben genoeg kracht om lopen de meestehulpmiddelen van de lucht met inbegrip van de trimmers en Spijkermachines en een assortiment van andere handige hulpmiddelen. Hoewel deze eenheden zijn nog steeds beschouwd als draagbare kunnen ze wegen tot 70 pond, dat is nogal een afstand als u vaak de eenheid verplaatst.

 

Draagbare Single-fase luchtcompressoren
Draagbare single-fase luchtcompressoren zijn populair bij timmerlieden en mensendie nodig hebben om uit te voeren van de hulpmiddelen van de lucht zoals nagel geweren vaak. Als u de bouw een dek of dak van een huis wordt deze compressorenmaakt uw werk gemakkelijker, efficiënter en verbetering van de kwaliteit van uw arbeid. Deze compressoren kunnen duurder dan andere draagbare eenheden zijn vanwege een meer krachtige motor en grotere capaciteit van de lucht.

 

Stationaire compressoren van Single-fase
Stationaire compressoren voor single-fase zijn geweldig voor rond het huis of garage voor volk wie nood betaalbare lucht op incidentele basis. Deze compressoren zijnnuttig voor automobiel werk zoals roterende banden en andere kleine taken. Kwaliteit single-fase compressoren worden gebouwd zodat u vele jaren van betrouwbare lucht. Maar als je merkt dat je met behulp van een luchtcompressor met ernstige CFM eis, kunt u krachtigere een tweetraps of een compressor met roterende schroef

Professionele compressoren

Dubbele Stack luchtcompressoren
Twin-stack compressoren hebben twee luchttanks, wat betekent dat u meer lucht zodat de compressor niet hoeft te lopen zo vaak kunt opslaan. Als je een timmerman,zal een twin-stack compressor een goede keus zijn. Ze hebben genoeg kracht om tevoltooien trim hulpprogramma’s, zoals brad kanonnen en spijkermachinesuitvoeren. Deze zijn nog steeds “draagbare” luchtcompressoren, maar sommige eenheden weeg maar liefst 80 lbs. die geen sinecure voor de meesten van ons.
Draagbare ééntraps luchtcompressoren
Draagbare single-fase luchtcompressoren zijn populair bij timmerlieden en mensendie nodig hebben om uit te voeren van de hulpmiddelen van de lucht zoals nagel geweren vaak. Als u opnieuw een huis, opruimen bent, bouw een dek of ontwerpen van een toevoeging, zal deze krachtige compressoren doen de truc. Met sterkere motoren en betere compressor pompen zijn single-fase eenheden duurder dan anderedraagbare luchtcompressoren.

 

DC compressoren
DC compressoren deze eenheden zijn populair bij race teams, Toon auto’s en RV eigenaren. Ze zijn van hardwired in van een voertuig DC spanning systeem en biedenveel lucht terwijl het nemen van zeer weinig ruimte in beslag. De PKeenheden kunnen opblazen banden 37inch en groter-iets wat de kleinere aanspanners nietaankan. Dit zijn ook de eenheden gevonden in Toon auto’s die “hop”, en in de race team ondersteuning voertuigen. Verschillende zijn beschikbaar in kitvorm die bevatten alles wat u wilt installeren van het apparaat in uw voertuig: slangen, manometers,kabels & besturingselementen.
Vrachtwagen gemonteerd compressoren
Vrachtwagen gemonteerde compressoren zijn de grootste, meest krachtige draagbare compressoren beschikbaar. Ze kunnen enkele honderd ponden wegen omdat uwtruck is het een doet het zware werk. Met al het gewicht krijg je grote luchttanks, betrouwbare pompen en hoge CFMmogelijkheden. U kunt gemakkelijk uitvoeren hulpmiddelen van de grote lucht hele dag met een truck-mount compressor. Het feit dat u deze alleen kunt gebruiken waar u naar rijden kunt is het grootste nadeel van een luchtcompressor truck-mount.

 

Wiel Barrow compressoren
Kruiwagen luchtcompressoren zijn ontworpen voor baan-sites. Gebouwd met krachtige motoren, grotere luchttanks en zware materialen, aankan kruiwagen compressoren uitdagende omstandigheden. Met een enkel wiel en stevige handgrepen, kunt utrekken deze moeilijke terreinen. Met al hun functies krijgen kruiwagen compressoren zwaar, dus de wielen overdraagbaarheid nuttig is. Sommige kruiwagen compressoren wegen tot 300 kg dus als u nodig hebt om het te nemen ergens je kunt niet gaan op wielen, krijgen een lichter model.

Industriële compressoren

 

Roterende schroefcompressoren
Roterende schroefcompressoren zijn de grootste, meest krachtige compressoren opde markt. Hebt u groter is dan 60%-taakcyclus nodig, kies dan een roterende compressor. U vindt deze in de meest professionele garages en fabrieken waar een grotehoeveelheid perslucht vereist non-stop is. Zij bieden vaak perslucht voor precisie taken zoals poeder-coating of zand-stralen. Roterende schroefcompressoren worden aangedreven door twee contra-roterende schroeven (rotoren) die lucht te comprimeren als het langs de groeven van de schroeven is geduwd. Uitzonderlijk efficiënt en verrassend rustig, roterende schroefcompressoren zijn de technologisch meest geavanceerde eenheden op de markt. Het energieverbruik is extreem laag ondanks de grote kracht van roterende compressoren. Onze meest krachtige roterende schroefcompressoren produceren meer dan 200 CFM, maar de grote jongens op booreilanden produceren ongeveer 2000 CFM.

 

Tweetraps compressoren
Tweetraps compressoren gewoonlijk worden aangetroffen in garages en productiefaciliteiten. Tweetraps worden gebruikt om de macht van een schare van de hulpmiddelen van de lucht, zoals lucht hamers, sterven slijpmachines, slagmoersleutels invloed en nagel geweren. Ze kunnen worden krachtig genoeg om de verschillende hulpmiddelen van de lucht tegelijk uitvoeren. Deze compressoren worden aangedrevendoor gas of elektriciteit, alhoewel de meeste elektrische. Gebruik makend van tweezuigers, comprimeren 2-traps eenheden de lucht tweemaal, leveren meer lucht macht dan kleinere compressoren. Energiekosten hou voor tweefasige eenheden nogalprijzig krijgen kunnen dus dit in gedachten bij het maken van uw aankoop. Tweetraps compressoren kunnen maximaal ongeveer 90 CFM maken

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *