The Dutch Blog

Hoe maak je een Bed met een ontwerper Touch

Heb je je ooit afgevraagd hoe een bed zoals ontwerpers in de tijdschriften doen temaken? Maken van een bed zodat kijkt het beeld perfect is echt niet zo moeilijk om te doen. Het is gewoon een kwestie van weten wat de onderdelen zijn en hoe te hen laag. Er zijn veel verschillende manieren die u kunt in een bed lagen. Vandaag ben ik delen met u een eenvoudige manier op hoe een bed te maken. Het heeft 4 eenvoudige stappen en werken voor het dagelijks leven. Ik heb ook een paar posten vooru met informatie waarmee u kunt selecteren van de juiste matras en de lakens. Bekijk wat standaard matras en papierformaten zijn? en mijn 3-delige serie over hoe om te winkelen voor bladen. Nu, laten we leren hoe een bed te maken! King Size Bed Frames

Hoe maak je een Bed

ONDERDELEN

Als u wilt uw “lijkt een ontwerper deed het” bed maken, moet u de volgende items:

 • Matrashoes voordat je daarmee mooi, overwegen bescherming van uw matras met een soort van matrashoes. Naast verlenging van de levensduur van uw matras, bieden zij ook een extra laag van de vulling.
 • Bed rok of stof Ruffledit is optioneel. Het hangt af van de stijl van uw bed. Hebt u een lelijke metalen bed frame, zult u een stof ruffle. Bij aankoop van een stof ruffle, zorg ervoor dat het lang genoeg. Standaard stof ruches zijn 14 tot en met 15 inch lang, maar ze kunnen net zo lang als 22 inch of meer. Om te bepalen welke lengte u nodig hebt, gaat u meten vanaf de bovenkant van de springveer aan de vloer. Proberen te vinden in een zwaardere stof zoals linnen. Merk op dat rechte lijnen een op maat gesneden en schone uitstraling, maken terwijl ruches een meer romantisch gevoel hebben.
 • Vellen1 Hoeslaken, 1 Flat/Top blad, 2 kussenslopen. Ontdek wat te zoeken in mijn serie hoe om te winkelen voor bladen.
 • Lichte deken dit is een kans om het toevoegen van kleur en textuur samen met warmte.
 • Dekbedovertrek of Trooster erachter te komen welke maat u nodig in mijn post wat zijn standaard matras en papierformaten?
 • Euro Shams Euro kussen maat 26-27 inch vierkante. Gebruik 1, volledige/queen bedden 2 en koning bedden 3 op twee aparte bedden.
 • 2 standaard of koning Shams op koningin/volledig bedden gebruikt u 2standaard, op twin bedden gebruik 1 standaard
 • Decoratieve kussens Houd het simpel voor dit ontwerp te hebben van 2 vierkanteof ronde kussens en een nek roll kussen. U wilt altijd een beetje ruimte laat tussen de laatste kussen en gevouwen Trooster of dekbed.

How to Make A Bed Like a Designer: Bed skirts with straight lines create a tailored, clean look. More tips at decoratingfiles.com

 

PUTTING IT ALL TOGETHER

Nu u alle nodige items hebt, hier zijn de 4 eenvoudige stappen om het allemaal samen.

 

1Put de matrashoes, bed rok (als u van een gebruikmaakt) en bladen. Zorg ervoor dat de hoeken van het Hoeslaken vergeleken met de hoeken van de matras en dat het strak wordt getrokken. Voeg het platte blad met de decoratieve rand naar beneden, zodat wanneer het vouwt u terug, zult u kunnen zien van de decoratieve rand.

 

2de volgende laag is de lichte deken. Vouw het bovenste vel en de deken terug ongeveer 12 tot 14 inch. Plooi hen netjes al manier rond het bed. Als u leren hoe wilt tedoen ziekenhuis hoeken, heeft Martha Stewart een geweldige video.

 

3Next, u kunt een dekbed of Trooster. Het draperen over de deken zodat het gelijkmatig hangt aan alle kanten en vouwen terug boven de helft onthullen het bovenste bladen deken. Ik vouw mijn trooster in een Zpatroon aan de voet van het bed, zodat ik gemakkelijk het over me heen trekken kan als ik koud ‘s nachts.

 

4Time voor de kussens! Hier zijn de lagen van het kussen:
 • De kussens van de Euro tegen het hoofdeinde staan.
 • Zet uw slapende kussens (in de kussenslopen) rechtop tegenover de Euro kussens.
 • Vervolgens staan de shams tegenover de slapende kussens.
 • Ten slotte, voeg de twee decoratieve kussens en plaats de nek roll aan de voorkanthen.

Voila! U bent klaar!

How to Make A Bed Like a Designer: Use large, square Euo pillows against the headboard to anchor the look. More tips at decoratingfiles.com

Het bed is het brandpunt van de slaapkamer. Leren hoe een bed met een ontwerpertouch te maken is niet moeilijk at all. De eenvoudige stappen hier zal helpen u uw bed kijken mooi te maken!

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *