The Dutch Blog

EEN MOOI EN VERRASSEND BETAALBAAR GARAGE DEUR MAKEOVE

Garage Door Makeover

Mijn garagedeur heeft zeker betere dagen gekend. Elke keer als ik trek mijn auto naar de garage, ik kijk naar mijn arme geneukt-up garagedeur en zucht een beetje. Maar ik nog niet echt iets over het gedaan tot voor kort, want ik was ervan overtuigd dat mijn enige optie moest de garagedeur volledig vervangen, en ik was niet helemaal klaar te zetten voor dergelijke financiële investering. Een week of zo geleden, ik had het gewoon over met mijn garagedeur, en was bijna klaar om te beginnen rondbellen voor citaten, toen ik zag deze post met een garage deur makeover op Pinterest verslaafde.

 

De transformatie van haar garage deur opende mijn ogen voor de mogelijkheid vanniet ter vervanging van mijn garagedeur, maar gewoon waardoor het een frisse, nieuwe look. En beter nog, dit eenvoudige project verandert elke standaard garagedeur in een deur van faux “vervoer”, een land-chic stijl die ik altijd heb liefgehad. Dus heb ik besloten dat ik het een schot zou geven, en jongen was dat ik verbaasd over hoe goed het bleek! Mijn garage nu ziet eruit als een miljoen dollar van de straat, en niet alleen deed het me ongeveer 30 minuten duren, maar het hele ding kost me ongeveer $40 in de aanvoer. Uitgaven $40 voor een DIY makeover, is in plaats van uitgaven van $1.000 of meer op een nieuwe garagedeur, een grote winnen in mijn boek!Lees verder om te leren hoe ik het deed, en hoe gemakkelijk het is om te doen uw eigen garage deur makeover!

“Vervoer-stijl” Garage deur Makeover

Garage Door Makeover

Garage Door Makeover

Beginnen met de voorbereiding van de hardware. Plak de ronde pads over de magneten om te voorkomen dat de hardware krabben.

Garage Door Makeover

Plaats vervolgens de hardware op uw gewenste locatie op uw garagedeur. Simpel als dat!

Vervolgens maakt u uw ramen. Er zijn gesimuleerde venster kits voor de deuren van de garage die u online kunt kopen, maar ze zijn vrij duur! Een meer betaalbare optieis het creëren van de illusie van windows met een zwarte verflaag.

Garage Door Makeover

Tape uit de bovenste rechthoekige stukken op uw garagedeur. (Wij kozen ongewijzigd te laten de twee buiten secties, omdat het frame van mijn garagedeur op de hoeken hoeken.)

Garage Door Makeover

U kunt ook elke sectie volledig in te vullen met uw zwarte exterieur verf, of u kunt elkaar kruisende stukken van schilder tape om een “paned” look te creëren. Wij hebben besloten in te vullen elke sectie volledig, gewoon om dingen simpel te houden.

Garage Door Makeover

En thats it! Een totale garage face-lift, van start tot finish, in ongeveer een half uur. Ik ben zo blij met hoe het bleek, en ik wou dat ik zou hebben gedaan een lange tijdgeleden! 🙂

Hier zijn een paar extra tips die ik wilde noemen, gebaseerd op onze ervaring met dit project:

  • Als u hetzelfde warme zomerdagen die we hier in Utah ondervindt, gereserveerd enige tijd aan het begin of einde van de dag te doen van uw schilderij. We eindigden het schilderij in de hitte van de dag, rond 2 pm, en we ontdekten dat verf vrij kieskeurig in de hitte krijgt!
  • Als u toegang hebt tot een hogedrukspuit (of zelfs een hoog aangedreven spuitmond voor uw slang), gebruiken om uw garagedeur schoon voordat u begint. Schilderijover vuil is rommelig, en kan ook voorkomen dat de verf goed vast te houden. Garage Door Hardware Kits

Wat is uw favoriete betaalbare huis makeoverproject?

Garage Door Makeover

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *